Intolerància Alimentària 200

Preu: 200 €
Termini de lliurament: 12 dies laborables (de dilluns a divendres)

 La hipersensibilitat alimentària és una reacció no esperada enfront de la ingesta d'un determinat aliment. Existeixen les al·lèrgies clàssiques i les intoleràncies alimentàries (hipersensibilitat alimentària no al·lèrgica). Moltes persones presenten algun grau de sensibilitat enfront de diferents aliments indetectable sense una anàlisi específica. 

El test d' Intolerància Alimentària 200 està dissenyat per detectar la presència d'anticossos IgG específics davant de 216 extractes alimentaris, utilitzant la tècnica inmunoblot. La determinació d'anticossos indica el nivell de sensibilització a diferents aliments i additius alimentaris analitzats. Els resultats aporten informació molt valuosa perquè nutricionistes i professionals sanitaris adecuen les recomanacions dietètiques a les respostes obtingudes.

Els resultats d'aquesta anàlisi mostren una barra progressiva de diferent color segons els nivells de resposta dels anticossos a cada aliment.


Per fer-se l’analítica ha de venir amb un mínim de 4 hores de dejuni i no haver pres en el darrer mes cap fàrmac que contingui Corticosteroides (Urbason, Trigon Depot, Cortidene, Dacortin, Pulmicort...).

Aquest test no és vàlid pel diagnòstic de:

Intolerància a la lactosa / Celiaquia / Problemes de al·lèrgia

En cas d’absència de consum de algun aliment durant els últims 6 mesos és probable que no es detecti cap intolerància a aquest.