NutriChip®

Preu: 285 €
Termini de lliurament: 20 - 30 dies laborables (de dilluns a divendres)


NutriChip® és un servei de medicina preventiva i personalitzada per l’assessorament nutricional d’acord amb el nostre perfil genètic.  

La nutrigenètica estudia les variacions genètiques que regeixen la resposta del nostre organisme als nutrients que ingerim i als nostres hàbits de vida. Conèixer les nostres variants genètiques i la nostra activitat metabòlica ens permet adequar els nostres hàbits per a prevenir diabetis, hipertensió i alts nivells de colesterol i triglicèrids.

Cada organisme és únic, i per això no tots responem igual a les dietes o a l’exercici físic. La diferència està a la càrrega genètica individual, que condiciona la nostra resposta als diferents factors ambientals. Aquest test combina la informació clínica i genètica rellevant en un informe de recomanacions per a determinar les mesures preventives o terapèutiques més apropiades a cada cas.

Camps d’estudi:

  • La predisposició a sobrepès, obesitat, risc cardiovascular, regulació de l’apetit i altres malalties associades com osteoporosi, diabetis, hipertensió o nivells baixos de HDL.
  • Tots els gens vinculats a la resposta a l’exercici físic i a les dietes hipocalòriques.
  • Les variacions genètiques associades a necessitats nutricionals específiques.
  • Els hàbits de vida que puguin modificar la predisposició genètica.