Migranya: DAO Test

Preu: 66 €
Termini de lliurament: 9 dies laborables (de dilluns a divendres)

La migranya afecta gairebé un 15% de la població. Estudis científics situen a l'alimentació com una de les possibles causes de les migranyes, concretament la histamina, una molècula present als aliments de la dieta quotidiana. El consum d'aliments que contenen histamina no suposa un problema en si mateix, ja que en condicions normals aquesta és degradada i metabolitzada per l'enzim DiAminoOxidasa (DAO). El problema apareix quan el nostre organisme és incapaç de metabolitzar-la causant efectes adversos com la migranya.


Aquest test detecta si l'origen de la migranya es troba a l'alimentació a partir d'una anàlisi del nivell d'activitat de l'enzim DiAminoOxidasa (DAO).

Aquesta analítica suposa un canvi de perspectiva, ja que, per primera vegada, es parteix de la idea que la migranya no és deguda a la presència d'histamina als aliments, sinó a una deficient metabolització de la mateixa, que fa que s'acumuli a l'organisme, produint efectes adversos. 

En els casos confirmats de dèficit de l’enzim DAO, podrà evitar-se la hiperhistaminosis mitjançant suplements alimentaris i/o restringint la ingesta dels aliments amb major concentració d'histamina endògena.