Proves de Paternitat i Empremta Genètica

Test de paternitat

Preu:  Prova Informativa 290 € + IVA / Prova Legal 350 € + IVA 
Termini de lliurament: 10 dies laborables (de dilluns a divendres)

Aquest test consisteix en comparar l'ADN de dues o més mostres per verificar o desmentir el vincle paternofilial entre elles. Existeixen dos tipus de proves en funció de l'ús que es vulgui donar a la informació obtinguda: informativa o legal.

Prova Informativa o Privada: El resultat només es comunica a la persona sol la prova. No s'identifica a tots els participants, de manera que no té validesa legal, i és totalment confidencial.

Prova legalEl resultat es pot fer servir com a evidència en judicis. Es requereix la identificació dels participants i el seguiment de la cadena de custòdia de les mostres durant tot el procés, per garantir la impossibilitat de manipulació de les mateixes. La Prova Legal es diferencia de la Informativa en què, a més d'informar, obliga els participants a acceptar els resultats obtinguts per via legal, ajudant a resoldre casos vinculats al dret civil, penal i d'estrangeria i immigració, en què suposats progenitors necessiten provar o negar la seva paternitat biològica per diferents motius (herències, separacions, reagrupació familiar, etc).


Test de Paternitat Prenatal No Invasiu en sang materna

Preu: 1500 € + IVA
Termini de lliurament: 15 dies laborables (de dilluns a divendres)

Aquesta prova no invasiva permet detectar amb una anàlisi de sang la relació de parentesc entre l’ADN fetal i el suposat pare biològic. 

En el informe de resultats es confirma la relació de parentesc quan es detecta coincidència almenys en el 99’9% dels marcadors estudiats a l’ADN patern i el fetal.


Empremta genètica

Preu: 200 € + IVA
Termini de lliurament: 10 dies laborables (de dilluns a divendres)

Informe detallat que recull totes les dades que pot oferir una anàlisi d'ADN. Ha estat creat especialment per a persones que vulguin conèixer i arxivar la seva empremta genètica, de manera que pugui ser utilitzada en situacions futures que ho requereixin. 

  • Nens adoptats en què no hi hagi la possibilitat d'obtenir mostres de familiars biològics directes. Conèixer el perfil genètic d'aquests nens és imprescindible en cas d'accident o desaparició, ja que permetria fer la seva identificació confrontant aquesta identitat registrada amb la de restes biològiques trobades.
  • Familiars morts als quals es decideixi incinerar. Prèviament i com a mesura preventiva, es pot conservar l'empremta genètica per a situacions futures que ho requereixin, ja que un cop incinerats serà impossible realitzar estudis d'ADN.