Determinació de tots els metalls de la guia EMEA mitjançant IPC-MS

L’Agència Europea del Medicament (EMEA) ha adoptat una Guia sobre Residus Metàl·lics de catalitzadors o de reactius que poden estar presents en Substàncies de Ús Farmacèutic o en Medicaments.

La Farmacopea Europea aplica aquesta guia a totes les substàncies d’ús farmacèutic. L’aplicació d’aquest control és tant per substàncies a incorporar en el mercat com aquelles ja presents.

La variabilitat de matrius, metalls i concentracions que poden trobar-se obliga a que es dugui a terme una validació del mètode per a cada matriu a analitzar.

Echevarne ofereix la determinació de tots els metalls inclosos en la Guia EMEA/CHMP/SWP/4446/2000 de manera simultània, mitjançant la Tècnica ICP-MS (Mètode General 2.2.58 de Farmacopea Europea) així com la validació del mètode per a cada matriu a analitzar. Disposem de 2 equips de ICP-MS de última generació instal·lats en una sala classificada.

Echevarne va ser el pioner en el nostre país en utilitzar aquesta tècnica, que ofereix una gran selectivitat i límits de detecció immillorables.

La nostra dilatada experiència amb l’ús d’aquesta tècnica en mostres farmacèutiques ens permet oferir la validació del mètode i el control de qualitat posterior amb les màximes garanties.
Tornar