Laboratori Echevarne ofereix una nova tècnica per a l’estudi de pacients al·lèrgics polisensibilitzats

Clínica

Laboratori Echevarne incorpora ImmunoCAP ISAC, una combinació de tecnologia de bioxip innovadora i investigació puntera en al·lergologia molecular, que permet oferir l’única prova diagnòstica in vitro per a la mesura simultània d’anticossos IgE específics en un ampli espectre de components d’al·lèrgens.

Aquesta avançada tecnologia permet la mesura d’anticossos IgE utilitzant només 30μL de sèrum o plasma.

Utilitat pel diagnòstic i tractament de casos complicats

La majoria de pacients amb al·lèrgia tenen resultats positius a les proves per a nombrosos al·lèrgens i pot ser difícil identificar la causa dels símptomes a causa d’una història mèdica no concloent. Aquesta prova permet:

  • Aclarir el perfil de sensibilització real dels pacients multisensibilitzats.
  • Revelar el risc potencial de reaccions greus a aliments.
  • Identificar el perfil d’anticossos IgE dels pacients amb resposta insatisfactòria al tractament.

Aquesta prova pot donar informació sobre cents de fonts d’al·lèrgens, a més de les 51 fonts de les quals deriven les proteïnes.

També pot revelar sensibilitzacions inesperades o ajudar a descartar una al·lèrgia en proporcionar resultats de IgE per a un ampli espectre d’al·lèrgens.

En resum, ImmunoCAP ISAC proporciona informació útil refinada en 9 de cada 10 pacients multisensibilitzats. Com a resultat, el tractament efectiu i optimitzat pot iniciar-se abans, millorant la salut i la qualitat de vida del pacient. 
Tornar