XXXIII Congrés AMVAC VetMadrid 2016

Veterinària

AMVAC (Associació Madrilenya de Veterinaris d’Animals de Companyia) va tornar a acollir el Congrés Anual VetMadrid, que va complir ja amb la seva trenta-tresena edició.

El Congrés i la Fira es van desenvolupar els dies 3, 4 i 5 de març a les instal·lacions del recinte ferial IFEMA de Madrid. VetMadrid 2016 es va presentar com Medicina i Cirurgia del Sistema Digestiu i de la Nutrició.

El Congrés va reunir a experts d’arreu d’Europa, Estats Units i Canadà. Es van tocar temes d’interès pel col·lectiu de veterinaris amb la finalitat d’ampliar els coneixements professionals dels seus associats, finalitat que ha perseguit amb afany des dels seus inicis.

Juntament als congressos, IFEMA va convocar la novena edició de PROPET, Fira pel Professional de l’Animal de Companyia. Durant aquests dies, PROPET va reunir les últimes novetats de les principals marques en equipament i productes pel comerç especialitzat, així com tot allò relacional amb l’àmbit de la Veterinària, higiene i bellesa i equipament per a clíniques; alimentació i nutrició; serveis i gestió; associacions i organismes i premsa.

La convocatòria és un punt de trobada de referència pel professional de l’animal del companyia a España, oferint una visió general de les novetats del sector.

Per això, un any més, Echevarne Veterinària va estar present en l’exposició comercial, per donar a conèixer el seu catàleg de proves així com els serveis de sol·licitud de material, recollida de mostres i entrega de resultats. 

Tornar