Sobre nosaltres

Fundat l’any 1958

Laboratori Echevarne ha destacat sempre per la innovació tecnològica i l’adaptació de les necessitats dels seus clients, sent un dels laboratoris principals i més avançats d’Europa. Més de 750 professionals en 46 centres.

Laboratori Echevarne actua a les àrees Clínica (Anàlisis Clíniques, Estudis Clíniques i Anatomia Patològica), Veterinària i Industrial. Ofereix els seus serveis pràcticament a tot territori Espanyol, a més de Portugal i Andorra.

missió

Missió

Com a laboratori multidisciplinari, la nostra Missió és aportar professionals i tecnologia al servei de la salut i benestar de les persones.
 


Visió

Laboratori Echevarne es proposa ser un partner de confiança pels seus clients, enfocant la nostra atenció a les seves necessitats i facilitant l’accessibilitat als nostres serveis. Les línies estratègiques per a aconseguir-ho són el desenvolupament de les persones, el rigor científic i l’orientació al client:

  • Desenvolupament de les persones: estem convençuts que les empreses són les persones. El diferencial de la nostra organització és el seu capital humà, i per això donem especial atenció a la formació i millora contínua. Cada professional desenvolupa la seva feina conscient que darrere de cada mostra hi ha un client únic.
  • Rigor científic, que es materialitza en la innovació constant i la recerca de l'excel·lència.
  • Orientació al client, desenvolupant estratègies i eines que facilitin la proximitat i accessibilitat dels nostres serveis.


Valors

Els valors que inspiren la nostra feina no són una mera declaració d’intencions. Són l’essència de la cultura del Laboratori i guia pel nostre rendiment diari:

  • Confiança: es manifesta en un estil de direcció que possibilita l’aportació de tots, amb una unitat d’objectius, buscant establir relacions a llarg termini basades en la lleialtat i el mutu interès.

  • Excel·lència personal i professional com un hàbit, fruit de l’esforç i la constància que requereix la millora contínua.

  • Honestedat, com, una mostra de respecte els nostre col·laboradors, clients i proveïdors. La nostra actuació respecta el marc legal i té com a referència els aspectes ètics propis del nostre àmbit d’actuació.

  • Passió, perquè per a fer coses extraordinàries és necessari entusiasme per la mateixa tasca, que busca superar les expectatives dels nostres clients.

Fundació Echevarne

Institució privada sense ànim de lucre que recolza la investigació. Destaca entre les seves activitats el Premi Nacional d'Oncologia Fundació Echevarne (VI edicions) destinat a incentivar la investigació d’excel·lència a l'àmbit de l'oncologia.